AddThis Social Bookmark Button
U bevindt zich hier: HomeVochttechniekVochtbestrijding en kelderafdichting

Vochtbestrijding en kelderafdichting

Te veel vocht in een pand is schadelijk voor het gebouw, maar ook voor de bewoners of gebruikers.

Vocht is een probleem dat vaak ontstaat in ondergrondse ruimtes als kelders, souterrains, kruipruimtes, in funderingen en (spouw)muren. Het beperkt zich niet alleen tot oude percelen; ook in nieuwbouw kan optrekkend of doorslaand vocht voor schade of een ongezond klimaat zorgen.
De Marc Bohle Groep pakt deze vochtproblemen met succes aan, van binnenuit. Met verschillende methoden kan de ruimte worden afgedicht en vocht worden bestreden.

 

Probleemaanpak van binnenuit

Vochtproblemen zijn te herkennen aan onder meer: vocht- en schimmelplekken, een muffe of bedompte geur, een benauwde of klamme ruimte, algen op de muur, condens op de ramen. Omdat het uitgraven van een kelder en het vrijmaken van fundering uit praktisch oogpunt vaak niet mogelijk is of een kostbare zaak wordt, werken wij van binnenuit.

De Marc Bohle Groep heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van ondergrondse ruimtes vanaf de binnenkant door:
  • Afdichting met een Sperrmortel
  • Bestrijding van optrekkend vocht middels het boorgatensysteem
  • Afdichting door middel van injecteren met kunstharsen
  • Afdichting door gebruik van mortel en verkiezelingsvloeistof met dieptewerking

De keuze van de oplossing wordt bepaald door de omstandigheden. Op de toepassing en het product wordt, in samenwerking met de fabrikant, een kwaliteitsgarantie afgegeven.

  • schade_optrekkend_vocht_01

  • schade_optrekkend_vocht_02

  Klik hier voor een vrijblijvende offerte.   Marc Bohle B.V. is een door het Gevelgilde erkend restauratie voegbedrijf. Marc Bohle B.V. is een door Stichting ERM erkend voegbedrijf.   Marc Bohle B.V. is lid van de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven Ambachtelijke restauratie = ons vakwerk! Marc Bohle is een door Fundeon erkend leerbedrijf

Draaierweg 24     1032 KS Amsterdam     telefoon: 020 - 670 35 90     fax: 020 - 662 02 39     e-mail: info@marcbohle.nl