Algen bestrijden

Beton stralen
7 oktober 2019
Bitumen verspuiten
7 oktober 2019
Beton stralen
7 oktober 2019
Bitumen verspuiten
7 oktober 2019

Algen / Algenbestrijding

Het bestrijden van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, hout etc.

Wij werken voornamelijk met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, mede omdat deze geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Door het oppervlak van uw dak, gevel, terrein of ander object te reinigen met milieuvriendelijke middelen behoudt het zijn oorspronkelijke kleur en structuur en wordt het niet aangetast door agressieve middelen.

Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om goede dienstverlening te leveren.

 

Pannendaken

Na verloop van tijd kan een pannendak een groene waas krijgen. Er hechten zich algen en mossen en na een paar regenbuien ziet u de groene vlek duidelijk verspreiden over het dak.

Om een pannendak zijn authentieke kleur en uitstraling te laten houden gebruikt Marc Bohle Gevelwerken BV milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Elk soort pannendak kan door ons behandeld en/of gereinigd worden tegen algen en mossen; zowel een plat dak als een hellend dak.

In de meeste gevallen is alleen impregneren al voldoende. Het dak is dan na één jaar weer voor 90% schoon

Bij extreem vervuilde daken spuiten wij het dak eerst af om het grove vuil te verwijderen, om het daarna preventief te impregneren.

 

Bestrating, steiger, vlonder of gevel reinigen

Zowel houten steigers en vlonders als bestrating en gevels trekken algen en mossen aan. Een vochtige omgeving met weinig of helemaal geen zon werken dit verder in de hand.

Dit kan niet alleen voor minder sierlijke, maar ook voor gevaarlijke omstandigheden zorgen.

Een steiger met mosvorming kan namelijk erg glad zijn en een ongeluk zit zo in een klein hoekje

Ook is het niet alleen op de steiger waar het gevaarlijk kan worden. Bestratingen en vlonders worden ook glad en smerig.

Bij het reinigen van houten of stenen oppervlakken kan Marc Bohle Gevelwerken BV u van dienst zijn.

Door jarenlange ervaring is alle expertise aanwezig bij ons, om uw bestrating, gevel, steiger of vlonder weer in originele staat terug te brengen. Zo kunt u er weer een seizoen tegenaan.

 

 

Google-Beoordeling
3.9
Gebaseerd op 17 recensies
×
js_loader