Betonreparatie

Natuursteen reparatie
7 oktober 2019
Betonrestauratie
7 oktober 2019
Natuursteen reparatie
7 oktober 2019
Betonrestauratie
7 oktober 2019

Betonbescherming en -instandhouding

Beton is een heel sterk en duurzaam bouwmateriaal.

Het materiaal wordt samengesteld uit cement (het bindmiddel) en toevoegingen als steenslag, zand of grind.

Door de hoge druksterkte en duurzaamheid wordt het veel als bouwmateriaal gebruikt.

Ondanks de hoge kwaliteit en duurzaamheid van beton kan echter schade ontstaan, die onderhoud, reparatie en bescherming noodzakelijk maakt.

Betonreparatie is het werk van specialisten, Marc Bohle Gevelwerken BV heeft  zich volledig toegelegd op betonreparatie, betononderhoud en betonbescherming en beton restauratie.

Beton en het in standhouden van betonconstructies omvat een groot aantal specialistische werkzaamheden.

Onze aanpak begint bij een goede analyse van de problematiek, het opstellen van een plan van aanpak, in combinatie met uitvoering door goed opgeleid en vakbekwaam personeel, voor een duurzaam resultaat.

In samenwerking met de fabrikant van de toegepaste producten, wordt een kwaliteitsgarantie afgegeven op de verwerking en het product.

 

Esthetische betonreparatie

Bij een esthetische betonreparatie (RE) gaat het om het herstel van de geometrie van het betonnen onderdeel, zonder dat daarbij sprake is van wapening in het te repareren vlak. Nadrukkelijk gaat het daarbij  om het uiterlijk, zoals kleur of textuur.

 

Technische betonreparatie

Bij een technische betonreparatie (RT) gaat het vooral om het herstel van de duurzaamheid en om corrosie van aanwezige wapening te voorkomen.Nadrukkelijk gaat het daarbij niet  om het uiterlijk, zoals kleur of textuur.

 

Constructieve betonreparatie

Bij een constructieve betonreparatie (RS) is de aanwezige schade al vóór het repareren zodanig dat het de constructieve veiligheid bedreigt.

 

Beschermen

Werkzaamheden aan de betonconstructie, als onderdeel van de betonreparatie, met als doel de constructie minder gevoelig te maken voor verwering of degeneratie.

 

Verwerkingstechnieken

Handmatig verwerken van mortels.

Spuiten van mortels.

Vullen van scheuren, naden en holle ruimten

Injecteren van scheuren, naden en holle ruimten.

 

Producten

Cementgebonden en kunstharsgebonden reparatiemortels, spuitbeton, betonmortel en overige toe te passen producten (zoals een hechtlaag, corrosiebeschermende coating voor wapeningstaal, betonstaal en vezels)

Coatingsystemen als onderdeel van het reparatiesysteem

Producten dienen altijd qua eigenschappen afgestemd te zijn op de oorspronkelijke materialen

Google-Beoordeling
3.9
Gebaseerd op 17 recensies
×
js_loader