Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg – ERM

Stichting ERM: Jonge voegers worden node gemist
12 juli 2021
Marc Bohle 25 jaar
4 april 2023
Stichting ERM: Jonge voegers worden node gemist
12 juli 2021
Marc Bohle 25 jaar
4 april 2023

Ieder voorjaar vernieuwen we weer onze kwaliteitskeurmerken. Zo is de ISO weer rond, staat VCA weer op scherp en is de ERM-erkenning als metselbedrijf én restauratievoegbedrijf ook weer gecontroleerd en goed bevonden.

Met name op dat laatste keurmerk zijn we trots. Er zijn nog geen tien ERM-erkende restauratievoegbedrijven in Nederland.

Behalve dat dat voor ons bedrijf een mooie onderscheiding is, is het ook voor opdrachtgevers van toegevoegde waarde.

De twee ERM-erkenningen betekenen namelijk dat we toegang hebben tot een eersteklas netwerk van professionals die kennis en ervaring over onderhoud, restauratie en verduurzaming bij monumenten met elkaar delen.

Verduurzamen van rijksmonumenten  

Samen met ERM stellen we ook richtlijnen, tools en publicaties beschikbaar. Denk hierbij aan thema’s als verduurzaming van gebouwd erfgoed, groen erfgoed, het gebruik van digitale technieken (3D) en asbest in monumenten.

Dat is specialistische kennis waar opdrachtgevers, zowel bij gevelrestauratie als bij werkzaamheden achter en rond die die gevels, direct bij gebaat zijn.

In de wetenschap dat ze het bij Marc Bohle als erkend ERM restauratievoegbedrijf en als ERM restauratiemetselbedrijf gegarandeerd & gecertificeerd goed voor elkaar hebben.

Meer weten? Of tijdig (aanrader) een afspraak plannen?

Bel of mail: 020 – 670 35 90 /

Kalkmarkt 2 in Amsterdam, Rijksmonument nummer 2110. Vormt met Kalkmarkt 1 en Prins Hendrikkade 155-156 een belangwekkend vierkant hoekpand onder schilddak, met pilasters en houten puien (Midden XVII). Deur en kelderdeur (XIXa).

Marc Bohle, uw specialist in:

  • Gevelrenovatie
  • Gevelisolatie
  • Gevelrestauratie
  • Betonrenovatie
  • Kelderafdichting
  • Vochttechniek
Google-Beoordeling
3.9
Gebaseerd op 17 recensies
×
js_loader